?

Log in

//Help - EmulatioNation [entries|archive|friends|userinfo]
EmulatioNation.. Community of The ROMS!

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ archive | journal archive ]

//Help [Aug. 19th, 2006|01:43 am]
EmulatioNation.. Community of The ROMS!

emulationation

[kf_midget]
I can't get Zsnes Emulation to work. It's a black screen. I get the stuff at the bottom of the screen. Then it goes blank. and I get nothing, no sound or video.
Any ideas?
PLEASE HELP
LinkReply

Comments:
[User Picture]From: dai_atlas
2006-08-20 05:16 am (UTC)
Well, the ZSNES looks like a silent, blank screen when a game is not loaded. What does the stuff at the bottom say, and do you get anything at the top? Do you see a mouse pointer?
(Reply) (Thread)
[User Picture]From: kf_midget
2006-08-20 07:57 am (UTC)
No mouse pointer.

Second line all the way to the right.. some letters. and fail.

(Reply) (Parent) (Thread)
[User Picture]From: dai_atlas
2006-09-03 07:28 am (UTC)
ACK! I kept forgetting to reply!

Okay, I can only think of two things:

1) The ZSNES is a version that's not compatable with your computer. Sometimes sites screw their links up, and you wound up downloading one that was for the wrong OS.

2) You got a bum download. That is to say, program is all messed up and the site maintainers have no idea. This happened to me very recently.

In both situations, I suggest going to a different site and re-downloading the ZSNES from there.
(Reply) (Parent) (Thread)
[User Picture]From: kf_midget
2006-09-06 05:05 am (UTC)
Thank you I will try it and see how it does.
(Reply) (Parent) (Thread)